V. Onko-Kardiológiai Napok

Kedves Kollégák!

A COVID pandemia lecsengése után különös jelentősége van annak, hogy végre szabadon, személyesen találkozhatunk egymással a különböző szakmák képviseletében.
Az onko-kardiológia, jellegéből adódóan interdiszciplináris tudományág, a személyes találkozást, ismeretek és látásmódok, új információk megosztását nem helyettesítheti az online tartott konferencia. Így különös öröm számunkra a személyes találkozás lehetősége.

Az idei konferencia kiemelt témái közé a szívelégtelenség és daganat legújabb kapcsolatainak megbeszélése, az immun-checkpoint inhibitorok kardiovaszkuláris mellékhatásainak tárgyalása, valamint a daganatos betegségekben az életmód szerepének közvetlen kardiológiai, onkológiai vonatkozásai állnak. Természetesen nem tudjuk megkerülni a pandemia onko-kardiológiára vonatkozó hatásainak, valamint a daganatos betegek véralvadásgátló kezelésének legfontosabb és legújabb irányelveit, lehetőségeinek tárgyalását sem.

A már hagyományos, mindig nagy érdeklődéssel és aktivitással kísért interaktív onkoteamek, valamint a fiatal onkológus és kardiológus kollégák által közösen bemutatott esetek is megjelennek az idei konferenciánkon. 

Minden érdeklődő kollégát sok szeretettel várunk a már jól bevált kecskeméti helyszínünkön!

 

Dr. Pozsonyi Zoltán
A Magyar Onko-kardiológiai Munkacsoport
elnöke

Dr. Rubovszky Gábor
A Magyar Onko-kardiológiai Munkacsoport
társelnöke


TOVÁBB A KONGRESSZUS WEBOLDALÁRA >>

2022.02.23.

Vissza